Selasa, 26 Ogos 2014

Makey Makey kat Gelanggang Hijau

.
still lagi dalam mood raya raya nyer citer ... kalau before this duk citer aku gi sana sini open house ... kali ni untuk julung kali kali nya ... aku ngan wife aku plak buat sedikit jamuan ringan sempena raya kat rumah kitorang ... :P

jemputan pun tak ramai ... coz first time kan ... so mana yang sempat jer dijemput ... insyaALLAH percubaan pertama kitorang ... so menu pun tak ada lahhh grand mana ... hehehehe ... jom layan gambar ... :D










so pada kekawan terima kasih kerana sudi mai ... geng geng offcie ... geng geng gigih ... geng geng groupie .. geng geng wife aku ... terima kasih kerana sudi ke teratak chomel kitorang ni ... hehehe pada yang tiada digambar mintak maap ye ... coz time tu tiada profession photographer plak ... coz OP iols busy dengan tugasan beliau ... hahahaha :)

mohon maap kalau ada kekurangan atau ketidakselesaan buat kalian ye ... insyaALLAH next time kita ketemu lagi ye ... kalau sudi ... :P

TakSangkaYer ... :-t
.

1 ulasan:

IBU PUSPITA berkata...


Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin