Jumaat, 21 Mac 2014

Kacau by Ariff Adly

.
kembali dengan issue mengreview novel yang baru selesai dibaca ... kali ni novel keluaran FIXI bertajuk KACAU hasil penulsan Ariff Adly .. :D 


so selesai ajhe aku habis baca novel ni ... apa yang aku leh katakan KACAU memang awesome ... aku suka jalan cerita dia ... dan yang paling aku gemar cara penyampaian dia ... ye .. kita tak perlu nak terlalu skema ... maksud aku ... bila baca novel ayat tu ... aduhhh terlalu macam buku KBSM dan KBSR sangat ... ehhh skrang masih lagi ker guna KBSM KBSR ni ... hahahaha :P

serius ... bagi aku memang style ... bagi aku lahhh ... dan if kalian tanya berapa aku bagi bintang ... oklah lehh sampai 4 ... dan ni antara novel novel yang aku lehh katakan terbaik yang pernah dikeluarkan FIXI ... dah lama dah aku tak baca keluaran FIXI  yang benar benar ummppphhh lepas KELABU ... MURTAD ... GANTUNG dan apa lagi aku lupa plak ... hahahahha =))

so untuk novel KACAU ni turut ada recommended novel fixi lain yang maybe kalian leh jadikan sebagai rujukan untuk dapatkan novel fixi yang lain ... ini bagi mereka yang newbee ... :P


jadinya ... pada kalian yang rasa nak tau jalan cerita KACAU yang aku katakan agak menarik ... tapi sorry lahh aku tak leh nak review lebih lebih ... takut rasa macam tak best plak kan nak review beria ... hahahhaa ... so pandai pandailah korang nak dapatkannya macam mana ... heheheh :P

so gitulah kisahnya ... as usual stayTuned for next entry dari aku ok ;)

TakSangkaYer .. :-t
.

1 ulasan:

Shaefar Naressa berkata...

Novel asrama seram gila . The best novel ever

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin