Selasa, 27 September 2011

sepuluh budak biru

.
sepuluh budak biru ... apakah entry aku pelik kejadah ni ... bukan sepatutnya sepuluh budah hitam ker ... choiii apakahh kaitan budak hitam ngan ini entry aku plak mak dia hitam lahhh ... ehh citer pasal mak dia hitam lehhh click kat sini .... hahahhaha :P

ehh motip aku duk promote blog orang ... choii dah continue pasal entry 10 budak biru ni ... if korang baca entry aku sebelum ni mesti korang perasan yang aku collect budak biru kat bawah ni ... dan kini 3 budak biru yang aku tak dapat nak collect as aku mention tempoh hari .... sekarang .... taraaaaa .... :D

aku dah milikki pun ketiga tiga budak biru itu ... yang pegang wand tu kebetulan officemate aku bagi kat aku coz dia dah giveup nak kumpul ... so dia tau aku memang nak benda ni ... so dia sedekah kat aku heheheh thanx bro .... :D

lagi 2 tu ... heheheh aku pun tak percaya aku lehhh sampai tahap tu ... tapi apa nak di kata dah minat and aku rasa memang perangai aku ... kalau dah mula kumpul tu ... memang akan kasi lengkap tak kira apa jua pun .... so tadi siang ... 3 budak biru ni tiba di workstation aku untuk melengkapka kesemua 10 budak biru a.k.a SMURFS

gitulahh citer pasal 10 budak biru ni .... tak sangka gak aku lehh complete kan kesemua 10 budak biru ni ... tiba tiba aku rasa teringin nak turun Air Hitam usha kot kot ada jual patung smurfs ni ... nak beli yang pakai spek mata tu ... hahahha dan dan jer aku ni .... :P

so as usual stayTuned for next entry dari aku ok .. ;)

TakSangkaYer ... :-t
.

2 ulasan:

layar_lara berkata...

aku nk budak biru ala repanzel tu weyhhh...;(

KeMatZ berkata...

budget dapat ....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin