Khamis, 28 Oktober 2010

noodles and donashi .......

.
siang tadi..... aku ada meeting kat MAS Subang Jaya.... so memandangkan job ni bakal aku yang handle i mean aku yang process... so aku kena lahh turun gi meeting wakil dari IT team.... so aku gi meeting ngan si Anne from Sales & Marketing department....

memandangkan kat Subang.. so aku malas nak gi office then nak patah balik.. so decide terus dari rumah.... so sampai ngan muka slumber aku dah lewat 15minit... serius aku lupa yang jammed macam lahanat depan susur keluar nak ke Federal... lain tempat clear... cilakak....

sampai.. si Anne dah membebel... hahahha...... so terus menuju ke bangunan selepas amik pas pelawat bagai.... sampai sampai... lucky... belum start... heehehe so bila dah start mulalahh meeting.... dumm dumm dammm dammm dimm dimm... aroun kul 1030 gak baru habis... setelah sepakat semua so settle...

bila dah settle aku ngan Anne mula terasa lapar... so plan gi breakfast kat Airport... sampai jer... duk pilih pilih kedai mana... last last decide... NOODLES.... heheheh :)


amik ko... mangkuk dia besar ok.... time tu aku rak sure si Anne order Noodles apa... yang aku tau time tu aku duk order bubur ayam.... agak sedap dan menarik gak.... dan mengenyangkan.... serius.... aku siap tak makan tengah hari tadi... huhuhuhu.....:P

so selesai breafast... kebetulan.. sebelah kedai Noodles tu.... ada Big Apple.... so si Anne ni gediklah nak beli donat untuk tunang dia... hahaha tapi nak beli ala al 1 set so one department leh makan.... ntah macam mana.. aku cakap... amik jer yang banyak tu donashi... ada 28 kita celebrate bday boy.... :P si Anne lehh lupa plak ada bday boy... terus ON :)

nampak meriah kan... hehehhe ada 28 jenis.... nyum nyum heheheh..... ohh lupa siapa dia Bday boy tu.... heheheh ni kat bawah... dan aku pun leh lupa rupanya ada Bday Gurlz.... hahahha mau sentap si Haiza ni kat aku..... :P

tu dia.... EnIdan dan Haiza..... pada kalian... eppy bday yer..... semoga sentiasa sihat dan success dalam apa jua kalian lakukan..... ;)

so sambil makan sambil buat kerja.... huhuhuhuh...... menarik kan....

so gitulahh kekdahnya cerita kali ni..... as usual... stayTuned for next entry ok...:))

TakSangkaYer...:-t
.

2 ulasan:

NcekYus berkata...

A'ah..memang x disangka..he he..

KeMatZ berkata...

huhuhuhuhu ;))

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin