Isnin, 11 Januari 2010

AJL 24..........

.
AJL... ya... ANUGERAH JUARA LAGU yang ke 24... sudah pun berakhir dan rasanya korang semua dah tau keputusan... so tak perlu lahh nak diwar² kan lagi kan... hehehhe :P

jika ditanya pada aku ni... adakah aku berpuas hati... hemmm ada yang puas ada yang tak.... tapi abaikan lahhh karang comment lebih.. ada yang kata... bukan kan telah diadili oleh JURI PROFESSIONAL... hemmmm... :-?

tapi apa yang aku boleh katakan.... AJL kali ni adalah satu satunya AJL yang terbaik pernah aku tonton.... serius beb... dari Pembukaan Persembahan TokTi dan LAN.... sememangnya hebat....=D>

persembahan artist yang berentap di medan akhir pun membanggakan... tiada satu pun show yang membosankan... masing masing mempunyai idea mereka tersendiri..... masing masing mempunyai kelebihan masing masing... tahniah... pada semua... :)

persembahan penutup bagi aku sememangnya dah best.... dengan persembahan Jeffrydin.... di follow oleh JayJay.... lepas tu SEARCH plak membuatkan seluruh dewan tak senang duduk... memang havoc dan kalau ada anugerah persembahan terbaik malam tadi sememangnya milik SEARCH.... hahahah ;)) tapi disudahi hambar oleh MUH... hemmm (:|

tapi apa apa pun semuanya dah berakhir.... dan aku kat sini nak say THANKS A LOT pada NORAJOEY..... for the ARENA TIKET.... amat amat appreciate for that NoraChoii... ops... :P

so begitulahhhh berakhir sudah AJL... so stayTuned for next entry ok...:)

sampai laaa ni aku duk terngiang ngiang nyanyian.... Ohhh Buuulannnn.... Ohhh Buuulannnn... OoooHHHH Bulaannnnnn....... so jom layan clip dia... \:D/




TakSangkaYer..... :-t
.

2 ulasan:

NoraJoey berkata...

siut jerk..tetap nk tulis norachoi..hampeh kematzchoi nih...muahahhaa.....

KeMatZ berkata...

hahahhaha thanx nora 4 da tix...

nanti Hitz Satu jangan lupa yek..

choiiii

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin