Ahad, 3 Januari 2010

Makan² di Rumah Usop & Ina

.
Sabtu lepas....apa aku buat.... hemm...

pada pagi... aku dah salah percaturan... kerana aku tak dapat maklumat yang betul... tak pasal pasal aku stuck kat AntaraBandar... choiii... :P

so finally decide calling si Mally.... ajak breakfast... then lepak breakfast kat seksyen 2 AniSupUtara... walaupun plan awal kat sekyen 3 restoran Gembira kot namanye... but full house...

aku memang tak ada konsep kiasu untuk bab bab makan ni.. so terus change port... settle breakfast... melepak jap... tup tup Mally ajak gi umah Usop & Ina ada makan makan... oleh kerana majlis petang.. so aku balik dulu...

balik... surfing jap.. then flat... coz memang tak cukup tido actually... tup tup bangun Mally call meet kat Giant13.... bersiap and gerak..... dalam keadaan masih (:|....

sampai Giant13.. park myboo.. naik arjuna Mally... terus ke destinasi.... sampai jer.. si penyanyi lagu "Jangan Bilang Tidak" dah ada dah.. si Rafi dan Ayu... motif ada tajuk lagu... :P

so melepak jap sambil menhayam ketupat bagai.... tup tup si Mike plak sampai... bila Mike sudah mai... acara menyantap pun dimulakan... heheheh....:)

melepak sampai ke malam... planning nak menonton movie kul 9 malam terpaksa dicancelkan kerana terlalu kusyuk melayan DvD citer INVICTUS memang layan gak citer ni... mula terpikir kalau lahh Pengarah Malaysia boleh buat cerita macam ni... rasanya lepas tak ditayangkan... hahahahah.... :P

memang seperti dirancang... settle ajhe layan dvd... kitorang pun beransur.... heheheh... lagipun timing pun dah around 10++ malam... so... apa lagi pulang lahh...

pada si Usop & Ina... thanks a lot for makan makan and layanan korang melayan kerenah tak sekolah kami... wakakka.... apa apa pun memang best dan enjoy malam tu... if ada lagi yang menambah korum malam tu mesti lagi meriahkan... :P

so gitulah kekdahnyer.... so stayTuned for next entry ok....

* tiba tiba terasa diri ini macam one of 220nyer geng.... :-?

TakSangkaYer...
.

2 ulasan:

kiki lala berkata...

wah! sedapnya makanan tu...
lapar rasanya bila tengok
hidangan kari tu...^_*

KeMatZ berkata...

hehehe.... tulahh
sila silakan...
heheheh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin