Khamis, 28 Januari 2010

Showcase Let's Play - NIDJI......

.
last wednesday... aku sempat bersama beberapa member aku gi layan Showcase untuk pelancaran album kumpulan NIDJI... Let's Play...

pada mulanya sememangnya aku dapat information about this awal.. dari one member aku yang sememang nyer informer pada aku if ada band dari seberang mai.... so bila kitorang sembang.... pada mulanya rasa malas nak gi....

but... ntah macam mana... tiba tiba one of geng gigih aku... si Apu... telah offer tix kat aku.. dia dapat 4 tix... dan ngan slumber dia suruh aku cari siapa mau gi.... nak dijadikan cerita lagi.. aku dapat xtra 2 tix lagi.... kali ni Cik Ana kita yang offer... wOw.. ;)

so bila dah cari siapa yang mau join... kitorang pun berkumpul dan layan persembahan.... yang berlangsung pada malam rabu di DragonFly Club...


selain band Nidji yang menjadi main pada showcase ni... turut menghiburkan hadirin yang mai... ialahh first.. aku tak sure namanye but dia duk tiup seruling..... then si Shah menghiburkan dengan mendendangkan 2 buah lagu...

settle ajhe si Shah perform one band yang namanye Klangit plak perform sebelum Cik Ana Raffali plak naik kepentas dengan kebaya berwarna pink menghiburkan penonton dengan 2 buah lagu juga... :)

kemudian persembahan di teruskan dengan persembahan 6ixth Sense kemudian si Aizat plak menghiburkan... masing masing mempersembahkan 3 buah lagu......

selesai Aizat perform... band yang dinantikan... pun muncul.... \:D/

Nidji.... mereka mempersembah kan 8 buah lagu.... apa yang aku boleh katakan.. sepanjang aku pergi nengok persembahan Nidji ni... tak pernah aku rasa kecewa.... NIDJI sememangnya one band yang hebat showmanship mereka....

amat terhibur dan happy.... serius... puas hati.... sehingga mereka boleh up one more song bila semua penonton masih mahukan mereka beraksi... syabas NIDJI....

bila dah selesai... as usual lahh lepak berborak.. snap snap gambar.... hehehe kemudian... gerak balik lahh.. melepak kat area cheras.... mengeTEH..... sebelum pulang umah.... hehehhe :P

so kat sini aku mewakili member member aku... si Adam... Hadek.. Zie... dan Lolly nak say thanx a lot pada... Apu dan Cik Ana kerana sudi memberi tiket COMPLIMENTARY pada kitorang.... thanx a lot...

so gitulahh... nanti next entry aku sharing video yang aku capture... so as usual.... stayTuned....

TakSangkaYer... :-t
.

3 ulasan:

kunyeet berkata...

ha??? x ajak iols pun??? sentap!!!

KeMatZ berkata...

opss..... ingatkan kak kunyeet tak berminat.... hehehehhe :P

apu berkata...

sama2. harini aku dpt tix,esok2 korg plak dpt, so share2 je la.heheh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin