Isnin, 3 Februari 2014

Makey Makey

.
kembali memblogkan diri ... kali ni nak citer pasal aktiviti yang dijalan baru baru ni ... time semua orang sibuk beraya sempena gong xi fat chai ... tapi kitorang yang tak ada apa apa plan ni ... sudah buat satu plan ... :D

as usual ... our Mastermind si Abe memang bab bab makey makey ni memang dia gemar ... so ... dia telah lantik aku ngan wahida untuk arrange siapa yang harus diinvite sambil sambil tu ... aku ngan wahida plan buat makey makey ni ala ala potluck ... so memasing ada task memasing ... but the main point ialah BBQ :P







hemmm majlis berjalan lancar ... antara menu hari tu ... nasi dagang, laksa penang, dan bbq yang kitorang buat seperti ayam, kambing, udang, kerang, satay dan sosej ... perhhh itu belum masuk kuih, kek, puding bagai ... dengan ada menu coconut shake bagai ... memang heaven ... :P

tapi dalam menu menu atas tu ... aku tak sempat nak merasa laksa penang yang akak buat ... apa boleh buat ... tak sempat hahahaha coz busy duk lepak luar sambil bakar bakar ... :D

so apa apa pun kat sini aku nak ucapkan thanx pada Abe sefamily kerana sudi jadi tuan rumah, pada wife aku kerana sudi buat cheese tart and puding orea dan member member lain dengan kehadiran kalian memeriahkan majlis ini ... insyaALLAH if ada kelapangan kita buat lagi ok ... venue ... akan ditentukan ... :-SS

gitulahh kisah untuk entry kali ni ... as usual stayTuned for next entry dari aku ok ;)

TakSangkaYer ... :-t
.

1 ulasan:

layar_Lara berkata...

demmmmmm..!!! ayam tu aku xdan nak rasa..!!!!!

YUP! next venue bukit jalil..tapi yg tu bukan potluck ..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin