Selasa, 14 Ogos 2012

Goodie and Duit Raya

.
whats up ... hehehe kembali memblogkan diri ... kali ni nak sharing pekara yang berlaku di pagi hari tadi di tempat aku mencari rezeki ... wahhh gitu ayat tak bleh blah ... hahahah :P

ntahlahh apa mimpi ... tetiba dapat Goodie Raya ... dari TZ ... wallawehhh apa apa pun terima kasih bos ... :D

tapi paling yang unexpected dan membuatkan ko terkezut ... bila kena panggil tup tup dapat sampul duit raya ... wallawehhh serius tak sangka Kelab Sukan bagi duit raya .... masyukkkkkk :D

tapi tu lahh ingatkan kegembiraan ni berterusan lahhh ... sekali tup tup dapat memo mengatakan gaji ngan claim masuk lambat ... terus DANGGGGGGGGG ... matilahh tak shopping lagi ... terus down ... hahahahha choiii :P

so apa apa pun ... terima kasih pada TuanZuber dan Kelab Sukan AntaraBandar ... kerana sudi beri kami Goodie Raya and Duit Raya ... terima kasih diucapkan ... ;)

TakSangkaYer ... :-t
.

2 ulasan:

layar_lara berkata...

bila nk pulang duet yg warna ganjil tuh....:|

KeMatZ berkata...

motip dah beri nak minta balik choii

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin