Jumaat, 20 November 2015

8 Tahun Sudah ...


Wow ... Serius cakap ... bagai tak caya dah 8 tahun rupanya blog ni beroperasi ... walaupun lately ni ala ala suam suam kuku .... ala ala rumah usang tidak berpenghuni ... tapi ianya masih kekal berada dalam alam maya ... 

itulahh kekadang terasa ingin kembali active seperti di awal awal penglibatan dulu ... ada time tu ... sehari dua tiga entry up ... apa ada hal ada follower ke tak ... janji puas hati untuk update ruangan sendiri ... sebab tu lahh follower pun ngam ngam 100 orang hahahaha ... 

nasiblahh aku ni memang jenis tak kisah about followers tu ... sebab aku sendiri memang suka berahsia ... bukan nyer xpose sangat pun ruangan ni ... member member rapat aku jer kekadang yang tau ... kalau kenalan kenalan biasa tu ... normally dorang tau bila dorang terjumpa ... hahahahha ....

adakalanya menggelabah juga kan bila ada yang tau ruangan ini ... nak nak kalau member sekerja ... member sekolah ker ... ialahhh ruangan ni ... kekadang aku bukan betul sangat ... hahahahha tapi tulahhh aku ... ada time ok ... ada time tingtong gak ...

sekarang aku rasa aku dah tak kisah kot ... kalau orang tau ruangan ni ... ialah 8 tahun kot ... 8 tahun kau sebagai blogger ... tapi bukan lahh blogger terkenal pun ... blogger yang boleh buat event sendiri bagai ... aku hanya seorang blogger hampeh sajhe ... :P

so apa apa pun terima kasih lahh pada kalian kalian yang masih menjenguk ruangan ini ... dan aku mohon maap kerana dah lama menyepi ... heheheh almaklumlahhh situasi tidak mengizinkan aku untuk focus on this area lagi ... hahahahha poyo jer ayat aku ni ... hahahah

oklah insyaALLAH aku akan cuba untuk kembali active seperti biasa ... tapi ye lahh aku tak berani nak janji ... tunggu dan lihat saja ye ... hahahahha 

terima kasihlahhh ye ... kerana sudi baca panjang lebar aku meroyan ni ... hahahaha ialahhh mana ada dah orang kita yang suka baca benda panjang lebar bagai ni ... heheheh kitakan MALAS ... hahahah NAMPAK MENGAYOK .... =))

sekali lagi aku ucap Terima Kasih Pada kalian semua yang masih menjenguk area sini ... TERIMA KASIH TERIMA KASIH TERIMA KASIH ... 

TakSangkaYer ... :-t

2 ulasan:

Kopi Susu berkata...

kipidap broh !!! :D

tiga lalat berkata...

hepi new year bro., ;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin