Khamis, 29 Mei 2008

Kenangan Time Final AF6 with Redah Jerrr Team...

.
haiii.... bertemu lagi..... di lain thread... wahhh sajhe ajhe nak sharing ngan korang... heheheheh pasal kenangan time bersama team redah jerrr... time karnival af6 minggu lepas.. hehehehhe so kat bawah ni ada beberapa gambar... aku bersama team Redah Jerrr.... hehehehe so bila kita nak buat gathering ni... hehehhe... WAH... dan dan ajhe aku ni.... bawah ni antara mereka yang kerap every week turun padang... heheheheh ada lagi yang tak interprem kat sini... heheheh.....



kat bawah ni plak antara mereka yang turun memberikan sokongan pada nadia pada malam konsert tu.... heheheh nak kata ramai tak lahh ramai mana pun... rasanya tak penuh pun sebuah bas... hehehehhehe biasalah what for nak sampai 2 3 bas... kalau just untuk satu malam ajhe kan.. heheheheh.... apa aku merapu ni... well layan kan ajhe...



ok lahhh aku actually no idea... heheh apa apa pun thanx 4 da pic aku rasa ni dari camera vtec... credit to ko vtec... walaupun aku duk tepek watermark blog aku... hehehehe... jangan marah ya... apa apa pun redah jerr..... ok lahh bawah ni aku tepek sekali performance Dik Nadia ngan lagu baru dia... Karut Lagi Mengarut... Redah Jerrr...


credit to teaoya


TakSangkaYe
.

Kenangan Time Karnival Final AF 6

.
saje ajhe nak letak thread atas tu.... actually bukan apa.. kan last time aku ada cakap nak tepek beberapa video kan.. heheheh so ada 3 video yang boleh aku sharing kat sini... antara nye time DeMuzikal Astro tu... hehehehhe... persembahan duet Shawal & Idayu serta gelekkan si Dekna... hehehehhe....



DeMuzikal



Shawal & Idayu - Sembunyi



Dekna - Goyang Dekna

TakSangkaYe
.

Aku Untukmu... Original.....


.
Wah... apakah... Aku Untukmu....Original... hehehhe tak lahh ni lagu before diserahkan kepada Nubhan.... lagu ni memang best layan.. suka aku.. hehehehehe pada yang tak suka... aku tak memaksa anda mendengar... hehehehe......


credit to MrManager


Di sana pungguk menanti
Mengharap bulan membalas rindu di hati
Di sini aku berdiri
Menunggu penuh dengan kesabaran
Tanpa manis madah
Janji yang puitis
Tuk persembahan
Hanya ketulusan
Sekeping hati suci

Aku
Berikan kasih
Kalau itu yang kau mahu dari ku
Aku
Berikan cinta
Untuk membahagiakan hari mu
Aku
Sayang dirimu (menyayangimu)
Biarpun nafas ku sampai terhenti

Akan ku kota janji kita
Mendirikan Taj Mahal cinta
Seteguh kasih
Shah Jehan kepada Mumtaznya

Terasa indah pabila berdua
Semakin tiba saat bahagia
Merai cinta kita

TakSangkaYe..
.

Selasa, 27 Mei 2008

Perjalanan ke Bagan Datoh.....

.
yo... continue memblogkan diri.... well citer pasal aku gi ke perak... buat apa... hehehehe kat mana... so tunggu ajhe lahh ye... nanti aku citerkan hehehehehe.... so walaupun aku ngan tak berapa cukup tido maklum lahhh kul 4 pagi baru balik... so around kul 10 gak lahh baru gerak.... benda ni hari ahad...

planning ngan si ANA and PakTam... dorang beria ajak... aku dah cakap lehh ikut tapi aku tak larat nak drive... tapi dorang on ajhe.. ok lahh kan... tapi serius beb.... aku buat pertama kali tido jer dalam kereta tu... hehehe kesian plak kat PakTam kena drive.. sorang sorang... tak apa... biasakan diri anda drive ye... heheheh...

gerak kluar dari kl around kul 12 lebih... boleh... then singgah jap kat area perhentian jejantas sungai buluh... pekena Burger King... hehehehe takut nanti tak puas plak makan kat umah pengantin... hehehehe.... then settle gerak.... aku naik kereta ajhe perut dah kenyang terus terlelap.... bangun bangun ajhe... dorang kejut dah entrance.... Sungkai....


so.. mana arah nak dituju ni hehehehhe... nengok ajhe lahh signboard tu... nye anak panah... hambik ko... hehehehe so aku nengok pada peta pada kad kahwin aku dan menurut cerita si SU... ikut arah nak ke Sungkai.... then nanti cari arah ke Teluk Intan.... ehehehhe...

so bergerak lahhh kitorang... ala ala Redah Jerr ni.... aku pun bukan pernah mai pun area sini... ehehehhe then bila sampai simpang aku kata ikut ajhe arah nak ke Bidor or Sabak Bernam... hehehhe.... hehehhe finally dapat sampai kat satu simpang.... dimana ke kiri... ke klang and Sabak Bernam and ke kanan ke Bagan Datoh... hehehhe...

so aku duk fikir nengok pada kad tak jauh lagi ni heheheh ala ala terus ajhe... and dalam peta suruh cari Balai Polis... hehehehe.... tapi kitorang duk singgah ke kadai jap... nak beli barang... hemmm satu benda yang aku nampak... heheheh nak tau apa.... heheh tu kat bawah tu.. apakah....

mana lahh orang nak tau berapa jauh lagi Bagan Datoh dari simpang tu kalau signboard dah menyembah bumi... wah ayat hehehehe.... tapi apanakbuat... hehehhe... so teruskan perjalanan... aku duk lahh cari mana balai polis... memang tak perasan... so nasib baik nampak Shell... and poster bawah ni...


hehehehhe kira dah selamat sampailahhh... cuma nak tau sampai kul berapa.... 3.30petang... time sampai tu... nengok rombongan pengantin lelaki.. mean keluarga pihak lelaki baru ajhe nak gerak pulang ke JOHOR.... semua plate kereta bermula ngan J.... heheheh nasib baik tak bawa kereta aku... hehehhe...

so agak rasa segan call dulu pengantin... ehehehh then baru masuk... ehehhehe dah masuk... biasalahh pengantin lelaki pun dah tukar pakaian dia... dah pakai sluar biasa dahh... heheheh still sluar slack.. nasib baik tak berkain dah... hehehehhe....

kitorang pun duk makan.. sambil borak ngan pengantin.. actually dua dua pengantin ni aku kenal... hehehhe si pengantin lelaki satu batch or satu kelas ngan aku time aku buat diploma kat JB.... hehehhe manakala isteri dia si Shiema plak.. satu tempat belajar ngan aku kat UiTM... heheheh.... kira... dua dua aku kenal lahh.. heheheh..

time makan tu... sempat gak lahhh aku buli pengantin perempuan ni... heheh aku biasalahh suka nyakat si Shiema ni.... hehehhe.... kira dia yang hidang kan kek... siap hidangkan air.. ala ala special gitu dapat layanan dari pengantin... hehehehhe atleast tu lahh salah satu sebab mai lambat.. dapat duk borak lama ngan pengantin...


cuba nengok riak muka dorang.... korang rasa pasal apa dorang macam tu... ehehehhe dorang duk pikir... habislahhh kena mengemas semua meja meja.... sental periuk bagai... eheheh ala ala tugasan bagi mereka yang bergelar raja sehari kan... heheheh ambik ko... kena periuk tu besar alam.... habis lahh menyental... hehehehhe tak apa normallah tu... hehehe wah aku macam tau tau ajhe...

semua dah settle nengok jam pun dah nak dekat kul 5 heheh kitorang nye perjalanan dah lahh jauh... hehehehhe so salam ngan abang pengantin perempuan... and salam ngan pengantin mintak diri lahh insyaALLAH kalau aku sempat aku gi kenduri rumah ko lakk Mezal.. kebetulan aku balik johor this week.. tapi kalau aku ada family day... sorry lah ye... tapi aku dah mai kan...

sebelum gerak sempat snap gambar pengantin hehehhe.. ala ala kenangan gitu... ialah time dorang bersanding aku tak sempat sampai lagi kan.. hehehehhe... so apa lagi gerak balik... hehehhe..... nak citer pasal perjalanan balik ni yang best.... nak tau kenapa... hehehehhe......


wah... sempat singgah pekan teluk intan.... gi nengok menara condong... heheheh dah alang alang berjalan kan apa salahnya singgah... then biasalahhh snap gambar bagai... hehehhe ops ada dua gambar pengantin tu.... tu bukan member aku ye... dorang ni kebetulan kahwin sama date... and maybe tak tau nak poss kat mana... berlatarbelakangkan menara condong pun jadilahh ye... jangan rumah tangga esok condong udah... hehehe mulut... longkang sangat aku ni....

settle ajhe terus gerak.... ni yang aku nak citer ni... punya lahh payah cari signboard nak keluar ke highway.... so tak tau ke mana... jalan ajhe lahhh tak pasal pasal naik ke Kampar... bolehh... punya payah... sampai jumpa nama tempat yang unik... like Chikus... Mambang Atas awan ke apa... tapi bukan mambang tanah lahh eheheh and nak tau finally jumpa signboard highway kat mana....Kat Sungai Lesong baru kitorang jumpa satu signboard.... so follow aje...

bila dah kluar dari highway... singgah jap kat Tapah.. si PakTam nak relax... maklumlahh penat drive... ehehhehe aku kali ni memang first time kluar ngan paktam aku duk belakang sepanjang masa... membuta kan mata aku... hehehhee..... so sampai PJ around kul 9 malam.. sampai sampai lepak borak ngan member aku.. bagai... and apa lagi tido lahh... hehehhe gitu lahh kesudahan nye citer aku ke perak wedding... kawan aku.. si Mezal and Shiema...
.

Isnin, 26 Mei 2008

Aku Di Hari Konsert Final AF 6.... Bukit Jalil.....

.
hehehehhe...... sorry lahhh lambat update blog aku ni... nak nak citer pasal Hari Final AF6 kan... hehehehe bukan apa memang tak ada time nak update... hehehehhe... so aku try gak update skrang ni ye... hehehehhee.... actually ni merupakan first time dalam hidup aku, aku gigih turun padang membantu menjayakan booth untuk NADIA FC.... heheheheh aku pun tak pernah terfikir akan buat benda ni.. heheheh apa apa pun redah jerrr..

aku sampai kat situ around kul 12tengah hari lahh agak lewat... ngan something berlaku pada diri aku.. aku pun tak tau apalah nasib pagi tu kan.. tak apa abaikan ajhe... hehehehhehe... kita citer pasal suasana hari tu ok... hehehhehehe...

selain booth Nadia.... turut membuka booth ialah... Alif FC... Riz FC... Nubhan FC... Toi FC... Stacy FC.... dan yang aku kagum tu... Shawal FC pun turut buka booth... walaupun kalau ikutkan si Shawal ni budak AF5.... tapi apa ada hal kan... janji dorang gigih... ni menunjukkan dorang still wujud... heheheh betul tak... semangat macam tu yang kita nak... WAH Terlebih Plak aku memuji....


selain kemeriahan menjual barangan fc... turut ada beberapa gerai dibelakang sana... macam jual Asam Jawa... gerai Nikon... Hotlink... Carefour... dan bagai bagai lahh lagi... hehehhe memang banyak.. siap ada gerai bergerak KFC lagi gitu... hehehhe...

seperti biasa turut diadakan karnival... Gempak Selebriti.... heheheh banyak lahh aktiviti yang diadakan... antaranya kat bawah ni ada aku selitkan.... gambar kumpulan Raja Lawak... CHarm... tengah membungkus peminat yang terlibat... hehehehe.... dorang ni memang sarkas... lahhh tegelak aku nengok gelagat dorang....


hehehe selain tu... aku turut buat buat busy kat booth tu... walaupun actually aku ni kurang arif bab bab nak menjual barang bagai ni... sebab aku ni memang tak ada talent... nanti aku bagi murah plak... WAH... so kerja aku.. duk kat belakang... tiup belon... bolehh... ni antara belon yang aku tiup... (dan dan tiup... pakai gas lahh...)

tapi memang meriah.... dengan gelagat masing masing... eheheh selain jual jual kitorang semua siap lehh duk bergembira each other... Nadia FC ngan Alif FC siap berpoco poco bagai... hehehhe memang meriah time tu... gehehehhe aku nak berpoco poco heheh tak reti lahh kawan.. so aku just ambik video ajhe... so korang layan lah video ni ye... hehehehehhe




Selain tu ada gak bekas bekas pelajar yang dah tersingkir membuat persembahan... hehehehe kira dorang ni perform lahh macam tahun lepas gak lahh hehehhe yang tersinkir awal.. diberi peluang perform kat luar tu... hehehhehehe... so sempat lahh ko nengok dorang ni perform... walaupun aku ta berapa nak berminat nak dengar.... tapi aku tetap snap gambar.. hehehehhe.....

Selain budak budak af6 yang dah tersingkir ni perform... lepas tu around kul 5.30 kot... aku tak sure... ada muzikal ala ala High School Muzikal lahhh... yang dipersembahan budak budak AF dari AF 2 3 4 dan 5.... ehehhehe..... not bad persembahan dorang ni...

kira ada kelaianan lahhh.... ada aku rakam satu persembahan dorang... tapi tak sempat nak upload... nanti kalau aku dah upload aku tepek kat sini ye... ehehhe so skrang ni layan gambar ajhe lahh....


Settle persembahan tu... aku pun agak lapar... gi ke cafe ngan member aku duk makan... heheheh sambil sambil borak.... hehehhe nengok jam dah kul 7 lebih... so gi ke kereta ambil baju.. untuk transform... hehehehhe kena pakai baju fc lahh katakan... ehehhe...

so nak citer pasal Konsert... pada aku memang meriah lahh... korang sendiri lehh nengok kan... hehehehehhe nak nak team Nadia FC... memang semua all out malam tu... siap kitorang bawa air horn lagi.... heheheheh dah macam nengok bola.... hehehhe tapi apa nak buat kan... tak ada rezeki si Nadia nak dapat top 3.... sebab pada aku memang mustahil untuk Juara beb... Stacy memang patut juara... kalau tak.... Habis Lah Astro.. aku rasa kena Bomb kot... heheheh....


tapi tak apa kan Nadia... walaupun no 5... tak semestinya masa depan tu gelap... rezeki ada di mana mana kan... janji pandai jaga diri dan tau strategy nanti ok... heheheh apa apa pun Redah Jerrr..... dan yang penting malam tu... Nadia dah buat yang terbaik... event 2 2 lagu dapat pujian... hehehehe... seronok....

apa apa pun tahniah buat Stacy... kerana juara.... hehehehhee pada president StacyFrenz... Kos and Setiausaha dia.. JAYZ... heheheh bila kita nak buat STACTFRENZ & NADIAFC nye gathering... Friendly Bowling ke... Wah... Bowling ajhe... heheheheh..... FutSal Ke... heheheheh..... apa apa nanti kita deal ok... heheheh

so settle ajhe konsert kitorang duk kemas kan booth... duk snap snap gambar... hehehehhehe aku rasa nak tepek satu gambar member aku... tapi rasa mcam... nak ke... heheheheh nanti aku tanya dia... lehh ke... wah.... so settle kemas.... semua... goin lepak ke.... mamak..

area mana entah aku pun tak sure.... ehheheh aku duk ikut ajhe.. then time minum sempat lahh dapat calling.... orang kuat Nadia FC... tiba tiba phone dia berdering dengar dengar suara Nadia... say thanx pada geng FC... WAH...

so around kul 4 pagi gak lahh baru aku balik rumah... balik terus flat... esok nye (ahad) aku dah lahh nak ke Perak... memang aku tido lahh nampak gayanya dalam kereta nanti... so citer pasal apa aku buat kat perak... nanti aku citer ye.... tunggu....

TakSangkaYe.
.

Khamis, 22 Mei 2008

Berita Kepada Kawan.....

.
hemmmm tak tau apa lahh kesengalan malam ni yang melanda diri ini... wah ayat tak bleh blahh (mally pinjam trademark) hehehehhe so biasalahh bila dah borring buka buka cd folder ternampak cd zaman diploma nye dinner...

sajhe ajhe nak nengok tiba tiba teringat pasal lagu ni... memang kenangan beb... teringat time tu perform depan member member time dinner... WAH..... Marvellous Ke...(Atikah pinjam trademark ko plak) ehhehehhe..... so korang layang aje lahh lagu dia ye... kat bawah ni.... nak video dia... tak dapat jack.. hehehe...



Perjalanan ini terasa sangat menyedihkan
Sayang, engkau tak duduk di sampingku, kawan
Banyak cerita yang mestinya kau saksikan
di tanah kering berbatuan
ho ho ho ho ho ho ho ho ho ho ho ho

Tubuhku terguncang di hempas batu jalanan
Hati tergetar menampak kering rerumputan
Perjalanan ini pun seperti jadi saksi
Gembala kecil menangis sedih ho ho ho ho

Kawan coba dengar apa jawabnya
Ketika ia kutanya "Mengapa?"
Bapak ibunya telah lama mati
Ditelan bencana tanah ini

Sesampainya di laut kukabarkan semuanya
Kepada karang, kepada ombak, kepada matahari
Tetapi semua diam, tetapi semua bisu
Tinggal aku sendiri terpaku menatap langit

Barangkali di sana ada jawabnya
Mengapa di tanahku terjadi bencana
Mungkin Tuhan mulai bosan
melihat tingkah kita
yang selalu salah dan bangga dengan dosa-dosa

Atau alam mulai enggan
bersahabat dengan kita
Coba kita bertanya pada rumput yang bergoyang

ho ho ho ho ho ho ho ho ho ho ho ho


TakSangkaYe..
.

Rabu, 21 Mei 2008

Lepak Ngan Team Redah Jerrr

.
hemmm walaupun hari ni aku agak pelik dan hampeh tak tau pasal apa aku still gagah kan diri memblogkan diri ini... dah lah pagi tadi aku dah kesiangan.... hemmm apanakbuat... sedar sedar kul 8pagi... damm... normally time ni aku dah start panaskan kereta dah....


nasib baik lahh aku ni bukan lahh ala ala diva yang memerlukan masa nak bersiap lebih kurang satu jam bagai... hemmmm tapi sempat gak aku sampai office around 9pagi lahhh.. memang lambat... tu pun dah tak tau aku bawa memang tak skolah... cilok punya cilok... ala ala BAIK PUNYA CILOK... nasib baik tak accident... perhhh... syukur..

dah tu tadi time petang sedap duk nak merge aku nye kerja.. boleh plak error... dah tu debug debug... tak tau error apa... nak tak nak kena buat balik... bangang betul lahh sistem ni... nak tak nak APANAKBUAT bak kata member aku.... nak dekat kul 8 gak lahh baru aku settle.... alamak terlebih emo plak.. kata nak citer pasal lepak malam tadi...

ok... so planning jumpa kat gerai parent Nadia ni.. around kul 9malam... aku gerak ke sana ngan member aku ni NDR.... heheheh sampai sampai kebetulan semua baru sampai... salam ngan pakcik... then lepak... perut lapar apa lagi.. order lahh... sambil tu... ada mamat astro ni aku tak tau nama dia.. but orang panggil dia JAWA... what ever... past ticket yang kitorang book time final nanti...


tebal tak... hehehehhe harus pecah stadium kitorang nak jerit kuat kuat ala ala all out lahh nanti.... heheheh ye ye ajhe aku ni... hehehehhe... so sambil tu tunggu lahhh si Joe... dia pun nak join... then borak borak makan makan... Joe pun sampai... dia ni sampai apalagi.... makin rancak lahh berborak......

hehehehhe lupa Mama Nadia ada gak mai... ngan adik dia.. tapi kejap ajhe lahh coz kena balik awal... adik pada Nadia ni... sekolah kan... heheheh kitorang tak kisah.... sangat... walaupun actually kalau mama nadia ada lagi rancak kitorang nye perbincangan...


sembang pasal planning nak buka booth lahh and everything lahh... WAH... aku ala ala first time ni nak join ni... kira nak rasa gak lahh jaga booth bagai.. padahal dulu aku ada gak cakap kat member aku sorang tu.. gigih... heheh tapi aku nengok macam best ajhe dia jaga booth last year... tak apa kali ni aku plak... hehehehe...


dah lepak sembang bagai... snap snap gambar... everything clear... so around kul 12 gak baru kitorang gerak... abah nadia pun dah gerak balik dah... hehehhehe so kitorang semua bayar apa yang kitorang makan... hehehe minuman free.. Abah Nadia belanja.... heheheh thanx a lot... hehehehhe....


so dah settle apa lagi... balik lahhh.... gitu lahh citernya... heheheh actually banyak citer.. tapi ada benda yang tak lehh nak taip kat sini kan... hehehhe biasalahh.... sendiri mau ingat....

ok lahhh aku pun no idea... tengah sengal... tak tau nak buat apa...

ok.. jumpa di next thread...

TakSangkaYe.
.

Isnin, 19 Mei 2008

Lagu Tugasan Pelajar AF6 Di Konsert Akhir.....

.
Hemmmm dah nak final dah sabtu ni kan... so kat bawah ni senarai lagu yang akan dinyanyikan oleh 5 finalist Akademi Fantasia Musim Ke Enam... hehehehhehe....

NUBHAN - BUKAN DI SINI (SOFAZ)
RIZ - 11 JANUARI (GIGI)
TOI - SITI ZULAIKHA (MAWI)
NADIA - AKU LEBIH TAHU (MILA)
STACY - ATAS NAMA CINTA (ROSSA)

hemmm dorang turut menerima single baru dorang heheheh antara tajuk tajuk lagu baru dorang.... ialah......

NUBHAN - ADA UNTUKMU
RIZ - HANYA SANDIWARA
TOI - PALING TERINDAH
NADIA - KALUT LAGI MENGARUT
STACY - SITI LELA VS CINDERELLA

Hheheheheh so hopefully kelima kelima ni perform terbaik nanti time final... Siapa Juara... itu rezeki masing masing ok... heheheh pada pengAFUNDI.... selemat Mengafundi.... heheheheh.......

TakSangkaYe.
.

Kerispatih - Bila Rasaku Ini Rasamu...

.


Aku memang terlanjur mencintaimu
Dan tak pernah ku sesali itu
Seluruh jiwa rela ku serahkan
Mengenang janji setiaku

Kumohon jangan jadikan semua ini
Alasan kau menyakitiku
Meskipun cintamu tak hanya untukku
Tapi cobalah sejenak mengerti

Bila rasaku ini rasamu
Sanggupkah engkau menahan sakitnya
Terkhianati cinta yang kau jaga
Coba bayangkan kembali
Betapa hancurnya hati ini kasih
Semua telah terjadi

Aku memang terlanjur mencintaimu...


TakSangkaYe.
.

Seharian Aku Di Cuti Hari Wesak.....

.
hheheheh nak citer pasal aku di cuti wesak day... hehehhe pagi pagi dah bangun macam ala ala nak gi kerja.. duk mandi bagai then borak ngan housemate aku yang baru balik kerja.. then nengok jam dah kul 9pagi... damm... janji nak breakfast ngan Adam..(wah kenapa kena guna nama Adam sajhe ajhe ok...)

then terus gi rumah dia... pick-up dia... then try tanya Atikah... nak join or not.. (wahhn ni pun motif panggil Atikah).... then dia kata dia kat Tesco baru settle buka pintu Tesco... heheh gigih awal awal pagi ke sana... so aku ngan Adam ajhe.. lepak breakfast kat Padli... seksyen7.... sambil borak borak and copy file bagai...

aroun kul 11 macam tu... gerak pickup si Atikah kat rumah nak ke Sunway... heheh tapi aku ke umah dia around 11.25... walaupun dia kata kat aku 11.15... sebab aku tau dia ni agak... lem... sikit... ngan nak gosok tilam lahhh... setting tudung bagai... Diva lah katakan... hehehehe.... so settle pick-up si Atikah... where to...


Wah... motif ada gambar bowling... apakah... hehehhe kitorang dah plan nak main bowling bersama.... hehehehhe so main kat Sunway Pyramid... sampai ajhe nengok Alyn dah ada... (nama dia memang Alyn ok tak ada motif).... hehheheh so registerlah.... dapat lane no 18... hehehehhe kebetulan time tu ada tournament company mana ntah.. hehehehe...


motif letak gambar atas ni kenapa... bukan apa.. perasan semua start dari A... Motif ok.. apakah... hehehhe dari atas... ADAM... ALYN... ATIKAH... DAN AZAM.... Azam... apakah... jarang aku guna nick ni.. wah.. sajhe ajhe nak bagi semua start dari A.... hehehhehe....

so dalam game kali ni ada pertaruhan.. siapa kalah kena open table Karaoke..... siapalahh yang kena open tu... so nanti tunggu kan ajhe lahh thread lain... kalau dia lunaskan janjinya nak open table Karaoke tu... hehehhehehe.... so settle ajhe main bowling... Where to..... Kampung Melayu Subang.. buat apa....????


Eh!! siapa budak comel ni... ngan baju pink lagi... ala ala kenyit mata plak tu... hehehhehe.....budak comel ni bernama NIK NUR AINA ZAFIERAH.... wahhh panjangnye nama... hehehehhe.... nak panggil apa... mama dia ata Fierah ajhe... opss lupa plak ye nak inform anak siapa lahh ni kan... ni dia gambar papa dan mama dia... yang busy di dapur... menyediakan juadah untuk kitorang.... heheheh....


hehehehe.... Kak Fyda dan Iju.... heheheh actually baby ni dah dua bulan lebih lahir... tapi kitorang tak sempat sempat lagi nak jenguk tu nasib baik hari ni cuti... so memang plan nak gi jenguk heheheh... alamak aku actually ramai gak tak jenguk baby member aku yang lain... ishhh sure dorang sentap aku tak jenguk baby dorang.. tak apa nanti ada masa aku mai ye... heheheh... Relax.... heheh



hehehhe seperti biasa lepak rumah Kak Fyda... lepak lepak... sempat lagi layan citer Jangan Pandang Belakang... habislahh Alyn dan Atikah... memang opah tu ikut korang... hehehehhe.... so sambil makan nugget... yang disediakan.. tak lupa nasi goreng hasil masakan
Kak Fyda... wow... not bad... hehehhe lehh buka warung ini macam.. hehehhe... ni bukan terpaksa ok.. ni betul... next time kita rasa masakan briyani gam plak ok... hehehhe...

so lepak kat umah Kak Fyda sampai around kul 3.30ptg... then Where to... si Alyn balik... tapi aku bertiga ke mana... hemmm ntah lahh nak tau ke mana.... hehehehe.....


aikkk... kenapa tiba tiba aku bergambar ngan papan tanda Bahagian Korporat... ehehhehe actually ni kat PKNS... si Atikah ni kena mai office coz bos dia panggil ada kerja sikit... heheehhe nak tak nak mai lahh... sempat aku kutuk si Atikah ni... "Hello Bangla ngan Cambodia pun cuti OK time Wesak Day... nengok semua tadi kat Bowling Lane... hehehehhe " tension ajhe si Atikah... huhuhuhuh....



hello tu buat kerja ke... duk chating or dengar lagu.... hehehhe buat buat kerja... hehehehhe so si Atikah ni... buat kerja aku ngan si Adam buat apa.... hemmm nak tau... apa kitoraang buat... antaranya aku selitkan ye... hehehehheheh


Si Adam ni ala ala jual ubat kat bilik si Atikah... sebab bilik dia ni ala ala kauter ambil ubat pun ada... kauter pertanyaan pun ada... pelik kenapa macam tu biliknya... ehehehhe.... ye Adam ubat apa yang perlu saya makan... hehehhehe....

hehehheh yang aku tu kenapa... ala ala baca buku... buku apa tu... ntah aku pun tak tau... tapi aku nengok gambar aje... sebab buku tu hanya tunjuk statistik ajhe... heheh tak paham... hehehehhe... Ehh si Adam sajhe ajhe buat buat kacau si Atikah buat kerja apakah... heheheh.....

so ada lagi benda yang aku nak share kan... tapi aku rasa tak perlu lahh.. antara nya clip video... hehehehhe mesti bos si Atikah Tuan Haji Idris tu pening nengok gelagat kitorang.. hehehehhe ntah apa apa ntah... hehehehehhe..... apa nak buat dah bosan beb... hehehhe....


ehh kenapa ada gambar Mesin Runcitan ni... hello bukan aku tak pernah jumpa Mesin ni ok... tapi cuma aku nak cakap... Mesin ni tak bagi balance duit aku... Wah.. nasib baik aku masukkan rm 1.70... so dia just telan 10sen ajhe... cuba aku masuk 2hinggit... tak ke rugi... Wah Wah... suka suki ajhe ye tak nak bagi balance... hehehe....

so around 6.30 gak lahh settle kerja si Atikah tu... then terus balik... then lepak jap rumah si Atikah ni... pekena Laksa.. Wah sedapnya.. hehehhe walaupun Laksa aku tak semeriah laksa si Atikah ngan Adam.. heheheh nak tau apa maksud Meriah tu.. tanya dorang.. heheheheh....

settle makan.. apalagi... balik lah wehh.. aku dah letih... heheheh tapi sempat lagi aku memblogkan diri aku.. heheheh so gitulahh citer aku.... hari ni.. ehhh lupa... plak.. time aku memblog ni.. tiba tiba rasa gegaranlahh.. aku ingat perasaan aku ajhe.. tapi member aku kat Balakong... tanya aku.. ada rasa gegaran tak.. then dia inform kat UPM pun ada.... then aku sajhe tanya member aku kat Kajang... pun kata ada...

heheheh mean betul lahh ada gegaran.... kat mana ye Gempa Bumi tu.. heheheh hopefully tak ada apa apa ye.... gitu lahh hendakNya... heheheheh... oklahh dah penat... bye... continue nanti ye...

TakSangkaYe
.

Ahad, 18 Mei 2008

Alamak Terlebih Sudah.... tak apa Redah Jerrr.....

.
hemmmmm hari ni aku agak sengal seharian... tak tau nak buat apa... kenapa ye... ramai member member aku yang duk online chat pelik aku online... coz dorang kata aku ni jarang ada kat rumah kalau weekand..

Wah ingat apa.. aku ni kaki rayap ke... heheheh tapi memang pun itu pun kalau ada geng lahh... hehehe nak merayap sorang sorang belum pernah melainkan ada event ke.. konsert ke yang aku minat ke... ye... hehehe sorang sorang pun aku redah jerr..

so tiba tiba aku nak citer pasal konsert malam tadi... tapi kenapa aku letak thread aku macam tu... hehehehhe tapi ayat ni aku dengar malam tadi... time aku duk sorak... take over kerja si Paan... tiba tiba aku terdengar bunyi ni dari atas... rupa rupanya team StacyFrenz..... WAH... heheheh Kitorang ni dah macam one team tolong sorak each other....

hemmm... keputusan yang seperti korang tau kan... Stanly tak dapat meneruskan pelajaran dia di AKADEMI..... hemm kira Stanly ni ala ala mereka yang kecundang like SAHRI.... MAS... YAZZER.... AMIRUL dan SHAWAL lahh... hehehehhe.. tak apa tak ada rezeki ke final bukan maksudnya terus gelap masa depan tu... maybe akan more berjaya compare yang masuk final kan.. mana kita tau.. heheheheh...


so lepas konsert... duk lepak kat Lotus depan tu... kali ni team Nadia FC and Stacy Frenz sekali lagi.. membuktikan kitorang tak bermusuhan dan tak ada nak emo emo each other.. actually apa kes nak bergaduh bagai kan.. bukan dapat apa pun... Stacy ngan Nadia pun rapat FC plak beria apakes.... hehehhee....


so sambil borak borak... dah nak ending tiba tiba nampak abang DollahCantik.... Wah.. terus kitorang jerit nama dia... apa korang ingat ni dewan sivik... dah semua orang nengok... but WHO CARES... heheheh tiba tiba abang Dollah mai ke meja kitorang... kitorang pun tanya... mana pergi... Hambar giler konsert malam tadi... yang ditakeover oleh siapa ntah budak baru kot... hehehehe....

then abang Dollah pun duk citer mana dia pergi... rupaya dia ada kerja lain... terpaksa handle kan.. ApaNakBuat (pinjam kata kata member aku) heheheheh urusan kerja... heheheh so final nanti kitorang siap tanya lagi.. ada tak... dia tak sure... WAH... kalau bukan dia handle alamatnye tak meriah lahhh... maksud aku tak meriah time... commercial break... kat tv memang tak tunjuk kemeriahan ni... hehehehe....

so around 1.30 pagi gak baru kitorang gerak balik... semua dah lebam.. so nanti kan lahh ye next week... pada pengundi.... hehehe undilahh dengan bijak... hehehehhe pilihlah juara anda... Jari Jemari Anda Yang Menentukan Siapa Juara... hehehehhee tapi pada aku... heheheheh... aku just leh terima 3 pelajar ajhe Jadi Juara.... dan list aku... seperti di bawah ini....

1. Stacy
2. Nadia
3. Riz

hemmmmm walaupun siapa juara aku harap 3 pelajar ni akan senantiasa berada top 3... hehehehhe ok.. tapi ni pun depand on afundi... kan...walaupun aku lihat dari mata kasar aku ni... 3 pelajar ni agak sukar nak jadi juara... hehehehehhe.... ntah lahhh APANAKBUAT.... tunggu dan lihat... ada rezeki dorang juara lahh dorang tu....

oklahhh rasa terlebih plak memblog ni... kepala agak sengal nak kluar jap.... hehehehhe melepak mengeTEH jap... wakakkakaka....

*** Aku tak tau kenapa malam tadi time konsert ramai yang sms aku duk kutuk kutuk Nadia... apakah... dorang ingat aku nak melenting ke... heheh sorry aku bukan fans macam tu... tapi apa yang aku leh cakap... WHO CARES... tu ada lahh trademark aku dari zaman U lagi... heheehehe... sebab bila aku menjawab mesti dorang akan kata aku sentap... hehehe so better satu jawapan... AKU TAK KISAH.. WHO CARES... heheheheh.... cuma jangan ayat lain plak kluar sudah... ALAMAK TERLEBIH SUDAH.... takper... REDAH JERRR..... WALAUPUN.... walaupun apa.. walaupun masuk final kalau tak afundi apa gunanya ye... hehehehhe...***

TakSangkaYe..
.

Sabtu, 17 Mei 2008

Sampai

.
SAMPAI

Perjalanan Ini Semakin Sayung Menyepi...
Dengan Masa Lalu...
Mendenyut... Membisu...
Dan Masa Depan Yang Kini...
Aku Meneruskan Arah...
Penuh Menyerah...

Tiada Lagi Undang Cita-Cita...
Kecuali Yang Satu...
Bangau Yang Rindu...
Tempat Asalnya...



TakSangkaYe.
.

Isnin, 12 Mei 2008

Bau - Warkah

.



takkan lagi aku menunggu
kau hadir di dalam mimpi-mimpiku
puasku mengharapkan dirimu
seperti mereka yang punya cinta

diriku tanpa dirimu
kau tempuhi penuh bahagia
diriku mahu kau tahu
pedih ini kau tak terasa

warkahku mengharapkan dirimu
seperti yang aku kenali dulu
setiaku menantikan dirimu
seperti setianya terhadap diriku

tapiku melepaskan mu
melangkah namun tak berdaya
terusku terus menunggu
cinta yang takkan pernah ada

TakSangkaYe.
.

Lagu Tugasan Pelajar AF6 Minggu Kesembilan....

.

TOI - Kau Yang Bernama Seri ( Handy Black)
NUBHAN - Tapi Bukan Aku ( Keris Patih )
RIZ - Around the clock tonight (Elvis)
STANLEY - Kerana Kau ( Alleycats )
NADIA - Lelaki Buaya Darat ( Ratu )
STACY - Beat It ( Michael Jackson )

DUET

Endless Love - Riz & Nadia
Ada Cinta - Nubhan & Stacy
Lagu Jiwa Lagu Cinta - Toi & Stanley

TakSangkaYe.
.

Ahad, 11 Mei 2008

Ebith Beat & Nunu - Cahaya Hidupku

.



Kemarin aku melupakanmu
Kemarin aku tak ingat kamu
Namun engkau tersenyum
Sucinya cinta mu...

Dan kini sampai akhir hidupku
Ku mohon jangan tinggalkan aku
Selalu dekat denganmu
Engkaulah segalanya

Rasa sesal tak pernah datang di awal
Ketika, ketika mata rasa dan kata sudah tak berguna
Teringat satu masa ketika aku terlupa
Terlupa akan cinta yang ada di dalam dada
Ku terpesona dengan wanita berbeda
Terpikat dengan sinar cahaya berbeda
Wanita lain yang belum tentu setia
Cahaya yang tidak akan bersinar lama

Tidak seperti sinarmu engkau wanita pujaan hatiku
Malu ku mengakui kesalahanku padamu
Jujur hati ini tak bisa tidur
Ku siapkan waktu berdua denganmu
Saat dimana tak bisa kuganti dengan hatiku
Cinta yang tlah kau beri tak dapat terganti
Hanya dengan untaian kata maaf dari hati ini
Kau cahaya hidupku

Kemarin aku melupakanmu
Kemarin aku tak ingat kamu
Namun engkau tersenyum
Sucinya cinta mu...

Dan kini sampai akhir hidupku
Ku mohon jangan tinggalkan aku
Selalu dekat denganmu
Engkaulah segalanya

Aku adalah lelaki yang akan dibenci
Ketika ku sakiti hati wanita yang mengasihi
Dia beri hati kubalas dengan dusta
Dia beri cinta kubalas dengan luka
Aku terpesona dengan wanita berbeda
Terpikat dengan sinar cahaya berbeda
Wanita lain yang belum tentu setia
Cahaya yang tidak akan bersinar lama

Tidak seperti sinarmu engkau wanita pujaan hatiku
Malu ku mengakui kesalahanku padamu
Jujur hati ini tak bisa tidur
Ku siapkan waktu berdua denganmu
Saat dimana tak bisa kuganti dengan hatiku
Cinta yang tlah kau beri tak dapat terganti
Hanya dengan untaian kata maaf dari hati ini
Kau cahaya hidupku

Kemarin aku melupakanmu
Kemarin aku tak ingat kamu
Namun engkau tersenyum
Sucinya cinta mu...

Dan kini sampai akhir hidupku
Ku mohon jangan tinggalkan aku
Selalu dekat denganmu
Engkaulah segalanya


TanSangkaYe.
.

Aku Gi Layan AF lagi.....

.
hehehehhe..... thread aku kali ni kenapa.. heheheh bukan apa cuma memang this week unplanning nye plan lahhh... actually hari isnin lepas eita ada inform aku pasal kitorang tak dapat tickets... so aku pun rasa macam ok.. apa lehh buat kan... so... memang tak plan pun about this...

so semalam aku hanya lepak jap jumpa member aku kat bangunan Kurnia yang bersebelahan ngan Mentari Court... nak pas barang kat dia... sambil nengok dia berentap main pool... hehehhe sorry lahh tak ada pic dia lahh... walaupun aku memang bawa camera... but dorang ada pro cameraman.. so aku agak segan nak kluarkan camera aku.. so nanti aku try mintak kat bro.. gambar and tepek sini kalau dapat lahh... hehehe...

so around kul 1230.. aku terus shoot ke LCCT... nak jenguk atuk aku jap... ala ala salam gitu... then sampai.. jumpa lepak makan kat area nilai sana... so after that aku pun balik lahh rumah... so time duk layan internet tiba tiba aku dapat one sms.. dari Jas... offer ticket.... untuk 2 orang... aku apa lagi.. on ajhe lahh..

call member ada yang ada hal... ada yang tak bagi respond... ada yang tngah kluar ngan budak rumah.. ada yang tak larat... finally siapa lagi yang follow kalau bukan memang selalu follow aku.. tu pun aku call sebab aku sms dia tak respond sure tido... hehehe...

so dapat lahh aku layan af malam semalam.. heheheheh so memang performance malam tadi pada aku ok semua.. kecuali performance Riz.. well dia tak minat lagu tu kan.. so dia dah cuba sedaya yang dia mampu... Nubhan Toi and Stanly... oklahh ada improvement sikit lahh.. heheh...

but 2 bunga dalam akademi tu.. memang dalam kelas tersendiri... aku peduli apa orang nak kata apa... who cares.. heheh.... so malam tadi seperti semua tahu tiada penyinkiran... kenapa... sebab aku rasa kalau ikut afundi.. memang si Nadia terkeluar.. so rugi ok.. nak kluarkan orang berbakat.... tapi apa yang aku katakan ni kan dunia AF... apa apa lehh berlaku.. Jari Anda Menjadi Juri... so sendiri mau ingat lahh kan...

after konsert... aku sempat ngan geng geng redah... bergambar diluar... bagai... and sempat aku panggil President STACY FRENZ... si EnKos... hehehehe... memang kitorang dah planning nak bergambar ramai ramai.... bukan apa... sejak akhir ni kitorang selalu terbaca kononnya NadiaFc and StacyFc... bermusuhan.. apakah... ni buktinya..


bukan aku nak cakap apalahh tapi ni adalah dunia fc... walaupun aku baru ajhe setahun join fc ni bagai... tapi aku dah masak ngan perangai dorang ni... yang bising bising actually bukan lahh fans sangat pun... hanya nama fans pada alam maya ajhe.. bukan kat luar..

bising bising pun dalam forum.. chatroom... mean dalam dunia internet ajhe... bila ada gathering hemmm nak harap dorang mai... mintak maaflah ye.... tapi ada gak yang mai.. tapi masyaALLAH punya lahh baik.. ala ala pijak semut pun tak mati... so korang sendiri faham faham lah ye... bukan aku nak cakap apa.. tapi ni lahh rialiti kehidupan dalam FC.... padahal bukan ada apa apa pun... saje ajhe nak buat propa... apa yang dorang dapat... renung renungkan lah ye...


hehehhe so kami dari NadiaFC dan StacyFrenz akan makesure... dua pelajar wanita yang talented ni akan memeriahkan konsert final nanti... INSYAALLAH..... so pada yang mengundi... JARI JEMARI ANDA YANG AKAN MENENTUKAN SIAPA YANG BAKAL KE FINAL.... hehehehhe.... so kalau esok esok... juara nye tak yang anda sukakan.. so jangan nak komplain astro lahhh maestro lahhh... penyanyi tu lahh.. ye.... heheheh

ALAMAK TERLEBIH SUDAH... aku memblog dalam thread ni... apakah... tak apa.... REDAH JERR...... hehehehhehehe apa apa pun..... RELAXX.....

TakSangkaYe.
.

Selamat Hari Ibu....

.
hemmm.... tak ada apa aku nak katakan... selain mengucapkan selamat hari ibu... exspecially to my belovely mothers... hemmm rasa rindu plak kat my mom ni... maklumlahh dah lama tak balik.... well tak apa ada time nanti aku akan balik... for sure... aku merindui masakan my mom....

so di sini aku nak wish selamat hari ibu... buat my mom... semoga mak sihat dan gembira selalu... jaga kesihatan ok... heheheh... pengorbanan and didikan dari mak... memang tak tebalasnye... thanx a lot kerana melayan kerenah anakmu yang degil ni selama ini... hehehhe....


apa apa pun... miss you..... SELAMAT HARI IBU.... dari anak mu.... sambil tu jom layan lagu ni.... semalam nak meleleh airmata aku bila dengar lagu ni time kat AF..... nasib baik aku tak layan perasaan sangat... hehehehhe



TakSangkaYe...
.

Sabtu, 10 Mei 2008

Finally Gi Juga Aku Ke William....

.
hemmm.... tulahh macam thread aku tu cakap kan... finally sampai gak aku kat William nye warong ni... hemmmm asyik baca blog blog orang duk cerita kehebatan dan kesedapan makanan di warong ni... so niat hati tu memang teringin nak gi cuba try test sendiri.... heheheh

so malam pada hari jumaat... after aku midnight kat Sunway Pyramid... citer Lelaki Besi.... ehhh IRONMAN... ngan member member Mentari Court aku... so lepas ajhe movie tu habis... aku slumber ajhe drive ke sana... tak pernah pergi ke sana but aku ada baca instruction nak ke sana dari blog ni ... Lensa Lily thanx 4 da info....

so sampai ajhe.... kat warong satu problem yang dihadapi... masalah tak tau nak order makanan apa.... hemmmm aku mcam biasalahh even kat SS2 MURNI pun aku akan order minumam BLENDED RIBENA LAICI.... but makanan..... so sajhe nak try Mee Raja... but.. malangnya habis.. ialahh kitorang sampai sana around kul 2 pagi ok... hehehe... so finally aku order.... PREMIUM CHICKEN...


so... orderlahhh kitorang tiga tiga order benda tu..... coz time tu banyak benda dah habis... tak apa.... so yang lain macam member aku order..... tembikai blended kecik ajhe.... macam kat gambar ni.. sempat dia poss ok... hehehehhehe



hemmm mamat yang sorang ni.... hehehhee sekali dia order air Ribena Laici... hambek ko besarnya gelas... ko tu dah lah kecik... wakakak... habis ke kekdahnya ko minum tu... heheheheh... diva ni tak order makanan.. coz dia on diet ok... maklumlahh baru balik dari DUBAI.... hehehhe....



hemmm makanan tadi tu memang best but pada aku ada satu ajhe yang tak best... bila dia letak benda kat bawah ni... what lahh rasa dia... entahlahh tapi ni pada aku lahh... coz aku ni kan tak makan benda benda sayur sayur hijau hijauan ni bagai.... so bila dia nye kuah tu dah terkena sikit aje kat ayam aku tu.. aku makan... hemmm cuma tuhan saja tau rasanya macam mana.... tak nak cakap.. korang rasa lahh... tapi pada yang minat mesti dorang kata sedap...



so settle makan... semua ala ala mabuk gitu baru ajhe kena blended ngan Premium Chicken, dah mula cakap merapu so kitorang pun cargon balik ke rumah... wah.... aku malam tu terus ajhe menginap kat Mentari Court rumah dorang.. coz esok pagi... aku nak ke Bangunan Kurnia kat sebelah tu... jumpa member aku... dia ada games Pool.


so gitu lah citer nye... ops terlupa plak... bila dah ke rumah dorang ni... dapat plak aku sourvineer and coke dari member aku ni Khai... thanx Khai... suka nye aku ngan benda tu... expecially mural bangunan kat dubai tu... hemmm walaupun dia dah crack sikit.. thanx... and coke tu memang aku tak ada lagi... heheheh thanx a lot....

ok nanti continue another story...

TakSangkaYe....
.

Khamis, 8 Mei 2008

Farewell My Colleague....

.
hemmmm nak citer... pasal farewell my colleague... well dia minggu depan last day... dia ni accountant kat company tempat aku kerja... so semalam budak budak lain semua plan nak buat farewell untuk dia ni.... hemmm so tadi.. habis ajhe kerja.. around 6.30 semua cabut...

aku plak kluar around kul 7 lebih macam tu lahhh tempuh jammed bagai... then finnally meet dorang kat The Curve.... kat Restoran Charm... betulke aku spell.. what ever... but yang penting sound like that lahh....

makan makan borak borak... everything then around kul 9.30 malam aku gerak awal.. coz member yang tumpang aku ni ada hal... hemmm so next week accountant company aku ni dah berhenti.. so siapa nak buat salary kitorang... huhuhuhuhuh............ tak apa next month new accountant masuk... heheheh.....


our accountant yang berbaju pink tu... sempat kitorang bergambar ramai... actually yang dijemput ramai... tapi biasalah kann... ini ajhe yang dapat luangkan masa... hadir.... nak buat macam mana takkan nak paksa kot...

TakSangkaYe.
.

Rabu, 7 Mei 2008

Aku Di Istana Budaya

.
heheheheh actually aku malas nak tulis pasal citer aku layan AF kat istana budaya sabtu lepas coz dah lambat... tapi oleh kerana malam ni aku agak sengal... so no idea nak buat apa.... tu yang duk nengok gambar... then add blog address aku then apa lagi... memblogkan diri lahh....

aku ke sana pada awal plan sorang ajhe... tapi tiba tiba si kunyeet offer another 2 ticket... dia suruh ajak ika.. then dah ada dua aku suruh ajak adik dia skali... hemmmm so gerak lahh aku bertiga... aku plak tak pernah ke IB... ialahh nak buat apa ke sana.. layan teater... ticket mahal tu..... heheh

sampai kul 6.30 coz budak budak redah kata nak berkumpul awal.. so lepak lepak minum dulu.... so semua dah ada gerak ke lobi... then nengok semua dah penuh... budak budak redah boleh plak kenakan tema... hitam putih... hehehehe...


so konsert start... aku malas nak ulas panjang lebar pasal konsert rasanya korang semua mesti dah baca kat blog blog lain yang jadi pengkritik tambahan.. hehehehhe cuma apa aku nak cakap... malam tu.. performance pelajar perempuan ajhe best.... hilang suara aku jerit tanda sokongan...


settle aje... semua tau kan siapa kluar... ehehehhe dah lah dia pakai baju lain time nyanyi lagu menuju puncak.. macam tau tau ajhe dia akan kluar.... hehehehhehe


so kat luar... berkumpul bagai... sempat bergambar... hehehhe citer pasal gambar sempat lahh gak kitorang bergambar ngan Yanie Mentor.. wow... lama tak nampak minah ni.. mana menghilang sejak berumah tangga... hehehehhehe.....


selain tu kitorang gak sempat gak jumpa Cikgu Fatimah... hehehehhe duk borak borak tanya pasal Nadia dalam akademi macam mana... sempat kim salam.. tapi tak tau lahh dapatke Cikgu sampaikan... almaklumlahh akademi fantasia lahhh namanye... hemm aku plak first time nengok husband Cikgu Fatimah ni... rupanya Arabian Look.. no wonder lahhh anak anak dia chomel...

nak nak Sharifah Amani... suka nye aku nengok minah tu.... bila lahh aku nak jumpa dia live... dulu jumpa live... terkaku tak tau nak buat apa... time kat kedai cd kat one utama.... ops tutup citer tu.. so kitorang sempat bergambar ramai ramai... ngan Cikgu Fatimah and Husband nye.... hehehhe....



hemmmm after that... planning awal... ingat nak balik dah.. maklumlah aku nye penat balik dari sabah still tak hilang ok... tapi tiba tiba budak budak ni ajak lepak... kat jalan Yap Kwan Seng... kat mana ye... hemmmmm kat sini..... Old Town White Cofffee



settle makan bagai semua... kitorang pun beredar.... hehehehhe gitulahhh kekdahnya.... hemmm seronok gak berkumpul ramai ramai... hehehhe dapat gak aku menambah kenalan... hehehhehe.... so nanti ada citer aku continue memblog ok... so layanz...

TakSangkaYe..
.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin